Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā

"Mediju nama" valdes priekšsēdētājs Kāpostiņš paraksta sadarbības līgumu ar LAF prezidentu Kisielu

© Publicitātes foto

Nedēļas nogalē Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) prezidents Raimonds Kisiels un SIA "Mediju nams" valdes priekšsēdētājs Nauris Kāpostiņš FIA Eiropas rallija čempionāta "Rally Liepāja" laikā parakstīja sadarbības līgumu, kas turpmāk nozīmēs ciešāku informatīvo sadarbību starp federāciju un izdevumu "Sporta Avīze” un portālu nra.lv.

"Esam uzsākuši mērķtiecīgu darbu pie sabiedrības izglītošanas un informācijas pieejamības - tieši tādēļ mums bija nepieciešams uzticams mediju partneris. Šāda sadarbība veicinās federācijas darba skaidrošanu plašākai auditorijai, kā arī autosporta pasākumu informācijas pieejamību. Gatavojam informatīvu un skaidrojošu rakstu sēriju, sākot no tā, kādus drošības principus skatītājiem jāievēro sacensībās, beidzot ar to, kādas ir sporta veidu un automašīnu atšķirības. Tas būs uzskatāmi, grafiski un pēc iespējas vienkāršāk uztverams. Mūsu mērķis ir veidot labāku sabiedrības izpratni par drošību, sacensībām un to dalībniekiem,” tā federācijas prezidents Kisiels.

“Ikvienu mērķtiecīgu un panākumus patiesi alkstošu sportistu pavada uzticamu fanu pulks, kuru aizrautība vislabāk novērojama sporta pasākumos, taču dažkārt emocijas un azarts ņem virsroku, liekot zaudēt uzmanību, apdomu un piesardzību. Motoru sporta pasaulē tas var maksāt jo īpaši dārgi, un tas rosināja “Sporta Avīzi” meklēt sadarbības ceļus ar Latvijas Automobiļu federāciju - ar mērķi izglītot un informēt pārgalvīgākos autosporta līdzjutējus, lai sporta pasākumos droši un patīkami varētu justies gan viņi paši, gan tie, kas sacenšas trasē”, atzīmēja Kāpostiņš.