Latvijai "Jaunajā vilnī" pagaidām sestā un septītā vieta, Krievija paliek apakšgalā

© Gatis Gierts/f64

Ceturtdien jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" dalībniekiem bija otrā no trim uzstāšanās reizēm, pēc kuras Latvijas pārstāvji dāmu trio „Lady Sweet” un puišu grupa „PeR” ierindojās attiecīgi sestajā un septītajā vietā.

Pārlieicinoši pirmajā vietā ar 191 punktu ir ierindojusies ukrainiete Tatjana Širko. Otrs labākais rezultāts ar 190 punktiem ir igaunim Uku Suviste. Trešo vietu ar 189 punktiem dala armēniete Sona Šahgeldjana un Izraēlas pārstāve Ila Ben Dāvida.

Ceturtajā vietā ar 188 punktiem iekļuvusi baltkrievu grupa „Litesound”, savukārt piektajā vietā ar 185 punktiem ierindojas Kazahstānas dziedātājs Kairats Tuntekovs

Sesto vietu ar 183 punktiem dala Latvijas pārstāves „Lady Sweet” un ukrainis Ivans Berezovskis, aiz sevis septītajā vietā ar 182 punktiem atstājot beatbox grupu „PeR”.

Astotajā vietā ar 179 punktiem ierindojusies brazīliete Gabriela un bulgārs Niki Manolovs.

Vērīgākie "Jaunā viļņa" skatītāji būs pamanījuši, ka šogad visi trīs Krievijas dalībnieki kopvērtējumā ir ieguvuši salīdzinoši sliktus rezultātus, jo devītajā vietā ar 177 punktiem ir iekļuvis Jegors Sesarevs, desmitajā ar 174 punktiem - grupa „Murakami”.

11. vietu ar 172 punktiem ieņem Azerbaidžānas pārstāvji „Milk&Kisses” , bet 12. vietā ar 169 punktiem Krievijas dalībnieks „Music Hayk”. 13. vietā ar 168 punktiem iekļuvusi Somijas pārstāve Stacy (168), savukārt pēdējo vietu ar 160 punktiem ieņem ukraiņu meiteņu trio „Pojuščije trusi".

"Jaunā viļņa" organizatori norāda, ka dalībnieki, iegūstot vienādu punktu skaitu, kopvērtējumā saņem vienu, nevis dalītu vietu.

Trešā jeb pēdējā uzstāšanās dalībniekiem būs sestdien, 31. jūlijā.

Svarīgākais