Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Jaunais "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs sola koncentrēties uz ražošanu

© F64

Zāļu ražotāja "Olainfarm" darbībā fundamentālas izmaiņas nav plānotas, intervijā apgalvoja uzņēmuma jaunais valdes priekšsēdētājs Lauris Macijevskis.

"Olainfarm" vadītājs sacīja, ka viņa rīcībā šobrīd nav plānu par fundamentālām izmaiņām, tomēr ir darbi, kas jāizdara.

Macijevskis sacīja, ka "Olainfarm" padome un valde kopīgi strādās pie stratēģijas, bet tad, kad būs panākta vienošanās par stratēģijas modeli, uzņēmums par to informēs.

Pēc Macijevska paustā, 2019.gadā "Olainfarm" plāno apgrozījumu 133 miljonu eiro apmērā. Vienlaikus paša Macijevska fundamentālie uzdevumi ir iepazīties ar finanšu detaļām, saprast, kam nepieciešams pievērst papildu uzmanību, lai uzņēmums apgrozījuma mērķi sasniegtu.

Tāpat Macijevskis sola koncentrēties uz ražošanu, jo uzņēmumam svarīgi tā produkti un to kvalitāte. Tāpat jaunais uzņēmuma vadītājs papildu uzmanību pievērsīs izpētei, dokumentu sakārtošanai esošajos tirgos, lai varētu efektīvi tajos darboties, kā arī skatīsies uz jaunu produktu reģistrēšanu un izstrādi.

Vēl Macijevskis koncentrēsies uz pārdošanas kanāliem un tirgiem. "Šī pilnā vērtību ķēde man ir ārkārtīgi svarīga, lai saprastu katrā no šīm būtiskākajām jomām darāmos uzdevumus, lai man būtu pieejama nepieciešamā informācija katrā no šīm jomām, kā arī, lai katrs darbinieks darītu savu darbu," sacīja "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs.

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. "Olainfarm" akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.