No 22. līdz 28. aprīlim Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tajā piedalīsies 51 Rīgas restorāns un kafejnīca. Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šā gada krāsu tendencēm. Uzkodā, pamatēdienā un desertā dominēs sezonas aktuālākās krāsas – sārtā ekspresija, karaliskais korallis, vēsais baziliks, cukīni akvarelis, saulainais citrons un divdomīgā aprikoze, informēja "Live Riga" pārstāvji.
Rīgas restorānu nedēļā ir iespēja ieturēt pilnvērtīgu trīs kārtu maltīti ar uzkodu, pamatēdienu un desertu par divām fiksētām cenām - 15 vai 20 eiro.
Kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalās sekojoši restorāni un kafejnīcas: "Amber", "Annas dārzs", "Astor", "Avalon", "B-Bārs restorāns", "Bon Vivant", "Boulevard 33", "C.U.T.", "Čarlstons", "Čemodāns", "Duvel’s Pub", "Easy Wine", "Elements", "Eleven", "Fifty Six°N Twenty Four°E restorāns", "Garage", "Hercogs Ķīpsala", "Hercogs Mežaparks", "KID*", "Koya", "Le Sommet", "Mielotava", "Moltto Grill&Wine", "Muusu terase restorāns"," Niklāvs", "Osta", "Ozo golfa kluba restorāns", "Panorāma", "Piramīda", "Rīgas pērle", "Steiku haoss", "Tinto" un "Zilā govs".
Savukārt kategorijā par 20 eiro trīs kārtu maltīti piedāvās restorāni "3 Pavāru restorāns “Tam labam būs augt!”", "Aprika", :"Bibliotēka No.1 restorāns", "Dome", "Entresol", "Equus", "Ferma", "Forest, International Riga", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti", "Koya", "Locale", "Mio", "Muusu", "Restorāns 3", "St. Petrus", "Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā", "Vīna studijas restorāns".
Pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.
Restorānu sagatavotās ēdienkartes ir apskatāmas portālā www.LiveRiga.com.