Pa logu izmet savu suni, kurš traucējis ar riešanu

Vakar kāds iereibis vīrietis saniknojās uz sava suņa riešanu, tādēļ sunim iesitis, bet dzīvnieks izkritis pa 7.stāva logu un no gūtajām traumām miris. Pret vīrieti sākts kriminālprocess.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, vakar neilgi pēc plkst. 9 kāda sieviete Jūrmalā, Kauguros, daudzdzīvokļu mājas pagalmā ieraudzīja beigtu suni un ziņoja par to policijai.

No rīta, policistiem ierodoties notikuma vietā, dzīvokļa saimnieka nebija mājās, bet vēlāk, jau vakarpusē, policistiem izdevās viņu aizturēt. Aizturētais ir 1977.gadā dzimis vīrietis. Aizturēšanas brīdī vīrietis bija alkohola reibumā - vairāk nekā 2,5 promiles. Noskaidrots, ka suns ir izkritis pa 7.stāva logu un no gūtajām traumām miris. Suns bija septiņus mēnešus vecs bezšķirnes kucēns.

Šodien aizturētais vīrietis atzinās nodarītajā. Viņš pastāstīja, ka suņa riešana viņu ir nokaitinājusi, tādēļ viņš sunim iesitis ar roku. Pats saka, ka nebija aprēķinājis spēku un negribēja, ka suns izkrīt pa logu, gribējis tikai pārmācīt.

Pret aizdomās turamo vīrieti sākts kriminālprocess par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.