Likumsargiem izdevies atrast apmaldījušos vīrieti

© Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Valkas iecirknī šī gada 12. martā tika saņemta informācija no Valkas novada Pašvaldības policijas darbiniekiem, par to, ka saņemts telefona zvans no kāda nezināma vīrieša, kurš saucis pēc palīdzības, bet sarunas laikā sīkāk neko nav paskaidrojis, kā arī atzvanot uz telefona numuru, neviens nav atbildējis, informēja VP.

Policija noskaidroja, ka iespējamais, pazudušais ir, kāds 1965. gadā dzimis Valkas pilsētas iedzīvotājs. Likumsargi nekavējoties uzsāka pazudušā vīrieša meklēšanas pasākumus, kuros tika iesaistīti VP Vidzemes reģiona pārvaldes Valkas iecirkņa un Valkas novada Pašvaldības policijas amatpersonas.

Tika apzinātas un pārmeklētas iespējamās vīrieša atrašanās vietas. Apkopojot saņemto informāciju, meklēšanas teritorija tika paplašināta un pārmeklējot kāda dārzkopības kooperatīva apkārtni, pazudušais vīrietis tika atrasts bezpalīdzīgā stāvoklī un nodots mediķu aprūpē.

Policijas darbinieki noskaidroja, ka vīrietis apmaldījies jau vakar un visu nakti pavadījis mežā, pats saviem spēkiem nav spējis izkļūt un paskaidrot, kur atrodas.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Dienvidu iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo, 1991. gadā dzimušo Olitu Šķēli, kura 14. oktobrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīves vietas Olainē, Stacijas ielā 36 un līdz šim brīdim sievietes atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais