Aizturēts vīrietis, kurš, iespējams, piedalījies DUS apzagšanā Rīgā

© Valsts policija

Jau ziņots, ka agrā 28. janvāra rītā trīs vīrieši baltos kombinezonos Rīgas Teikas iecirkņa apkalpojamā teritorijā uzlauza degvielas uzpildes stacijas automātu, pie kura var norēķināties par degvielu, un nozaga naudas kasti.

Izmeklēšanas laikā Valsts policija ir ieguvusi pierādījumus par 1989. gadā dzimuša vīrieša saistību ar zādzību no degvielas uzpildes stacijas, un tiesa aizdomās turētajam ir piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Aizdomās turētais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par mantiskiem noziegumiem - lielākoties par zādzībām, informē likumsargi.

Jāpiemin, ka Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljona policisti sadarbībā ar Rīgas reģiona pārvaldes patruļpolicistiem un kinologu šo vīrieti aizturēja tajā pašā rītā, kad tika izdarīts noziegums. Taču tobrīd policija vēl nebija ieguvusi pierādījumus vīrieša saistībai ar zādzību.

Šobrīd iepriekš uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana un policija strādā, lai aizturētu arī pārējos divus iesaistītos vīriešus.

Svarīgākais