Otrdien Rīgas reģionā noticis vairāk negadījumu nekā citās dienās

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Rīgas reģionā otrdien, salīdzinot ar citām dienām, palielinājies reģistrēto satiksmes negadījumu skaits, apliecināja Valsts policijā (VP).

Līdz plkst.17.30 reģistrēti 97 satiksmes negadījumi. Smagas avārijas gan nav fiksētas.

Avāriju skaita apkopojums pa citiem valsts reģioniem būs pieejams trešdien.

VP aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērot drošu braukšanas distanci.

Tāpat policija aicina vieglākos negadījumos noformēt saskaņotos paziņojumus.

Saskaņotā paziņojuma aizpildīšana ir iespējama tad, ja negadījumā ir iesaistīti tikai divi transportlīdzekļi, ja abi iesaistītie transportlīdzekļu vadītāji var vienoties par negadījuma apstākļiem, ja nav cietuši cilvēki, nav nodarīti bojājumi trešās personas mantai, kā arī transportlīdzekļiem nav radušies tādi bojājumi, kuru dēļ tie nevar vai tiem aizliegts braukt. Jebkurā citā situācijā, autovadītājiem par notikušo negadījumu ir jāpaziņo Ceļu policijai.

Kā ziņots, otrdien sniegs, putenis un apledojums daudzviet valsts centrālajā daļā un Kurzemē apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.