Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Īpašā akcijā aicina ziedot bērniem ar onkoloģiskām slimībām

© F64

No 8.līdz 10.februārim tirdzniecības centrā "Spicē" norisināsies labdarības tirdziņš "No sirds sirdij", kurā varēs iegādāties pašmāju amatnieku, rokdarbu meistaru un cilvēku pašu rokām izgatavotus ziedojumus.

Tirdzniecības centrā "Spice" notiekošajā tirdziņā iegūtie līdzekļi nonāks Bērnu slimnīcas fonda rīcībā, lai palīdzētu sirgstošajiem bērniem.

Akcijā var iesaistīties ikviens līdz 6.februārim uz nodošanas punktu atnesot paša izgatavotu rotaslietu vai suvenīru Valentīndienas noskaņās. Akcijā netiks pieņemti pārtikas produkti (tai skaitā ziedi, kas veidoti no saldumiem), kosmētika (ar rokām darinātas ziepes), drēbes (tai skaitā pašu šūtas), veikalā nopirktās preces (tai skaitā rotaļlietas).

Labdarības tirdziņa apmeklētāji paši varēs noteikt suvenīra vērtību un labdarības kastē nododot savām iespējām atbilstošu ziedojumu. Interesenti varēs sekot līdzi arī saziedotajai summai, kas katru vakaru tiks paziņota tīmekļa vietnē "Facebook".

Līdz 6.februārim tirdziņam paredzētās mantas var nodot Rīgā Valdemāra ielā 38, 300.kabinetā darba dienās plkst.10-18, Ģimenes centrā "Ābele", Nometņu ielā 47-5 (ieeja no Lapu ielas) pirmdienās, trešdienās, piektdienās un sestdienās plkst.9-19, bet otrdienās un ceturtdienās plkst.9-16, kā arī kafejnīcā "Vilana", Kaņepju ielā 16 darba dienās un brīvdienās no plkst. 10-19.

Savukārt Liepājā tirdziņam paredzētās mantas var nodot centrā "Ģimenes veselība", Lielā ielā 11, 10.kabinetā darba dienās plkst.14-18, bet Ogrē, Jaunogres vidusskolā, Mālkalnes prospektā 43 otrdienās un ceturtdienās plkst.11-18.