Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Tallinā un Viļņā degvielas cenas palielinās; uzzini, kā ir Rīgā?

© F64

Tallinā un Viļņā pagājušajā darba nedēļā pieaugušas degvielas cenas, taču Rīgā tās nav mainījušās.

Pēc cenu kāpuma dārgākais benzīns šonedēļ bija nopērkams Tallinā, kam sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Arī augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā cena - Viļņā.

Rīgā, kur degvielas cenas pakāpeniski bija samazinājušās kopš pagājušā gada novembra, šajā nedēļā cenu svārstības nebija novērojamas. Arī šajā piektdienā gan litrs 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas "Circle K" degvielas uzpildes stacijās maksāja 1,194 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šonedēļ pakāpusies par 3,4% - līdz 1,085 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena augusi par 2,4% un bija 1,074 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā 95.markas benzīna cena palielinājusies par 7,6% - līdz 1,269 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kļuvusi dārgāka par 5,8%, sasniedzot 1,279 eiro par litru atzīmi.

Autogāzes cena arī šonedēļ bijusi stabila visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās. Rīgā arī šo piektdien tā maksāja 0,605 eiro, Tallinā - 0,629 eiro, bet Viļņā - 0,493 eiro par litru.