Ventspilī notiks Baltijas jūras valstu motobraucēju salidojums "Kurland Bike Meet 2010"

Ventspilī no 16. līdz 18. jūlijam norisināsies 6. Starptautiskais Baltijas jūras reģiona valstu motobraucēju salidojums “Kurland Bike Meet 2010″, kurā Latvijas Motoklubu asociācija aicinājusi piedalīties Latvijas motosporta dalībniekus, jauniešu un bērnu mazmoto sporta federāciju, triku meistarus un motoklubus no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Somijas, Zviedrijas, Baltkrievijas, Anglijas, Norvēģijas, Dānijas un motobraucēji no visas Latvijas.

Plānots, ka pasākumā piedalīsies ap 2000 motociklistiem no visas Latvijas un ārvalstīm.

Motobraucēju salidojums sāksies piektdien, 16. jūlijā, kad salidojuma dalībnieki ieradīsies Ventspilī un norisināsies arī vakara izklaides pasākums Piejūras kempingā ar karaoke un DJ.

Savukārt galvenie “Kurland Bike Meet 2010″ pasākumi norisināsies sestdien, 17. Jūlijā, kad no plkst. 13:00 līdz 13:30 notiks daudzu ventspilnieku un pilsētas viesu iemīļotais motobraucēju parādes brauciens no Piejūras kempinga līdz Ostas ielas promenādei.

No plkst. 13.30 līdz 15.00 motocikli būs pieejami apskatei Ostas ielas promenādē un norisināsies klasiskās rokeru moto atrakcijas – triku meistaru priekšnesumi, būvēto motociklu konkurss, pocket bike paraugdemonstrējumi, Latvijas motošosejas komandu un līderu prezentācija, fotografēšanās, motociklu un motoklubu prezentācija. Pasākuma dalībnieki ar savu balsojumu varēs noteikt uzvarētāju konkursā VENTSPILS MOCIS 2010. Aktīvākajiem balsotājiem būs balvas.

Plašāka informācija par pasākuma programmu, kā arī fotogrāfijas no iepriekšējo gadu pasākumiem apskatāmas Ventspils jubilejas gada mājas lapā www.ventspils720.lv

Svarīgākais