Elektrovilciena aizdegušos kondicionieri nodzēš 20 minūtēs

Svētdien pie Lielvārdes elektrovilcienam virs vadītāja kabīnes aizdedzies kondicionieris, tomēr uguni izdevies 20 minūšu laikā likvidēt un pasažieri nav cietuši, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) preses sekretārs Egons Ālers.

PV preses pārstāvis skaidroja, ka patlaban nav zināms, kāpēc aizdegšanās notikusi, taču jau tuvākajā laikā ekspertīze noteikšot iemeslu, lai turpmāk no šādiem gadījumiem izvairītos.

Ālers noliedza, ka iemesls varētu būt karstums, jo trīs gadu laikā šādi negadījumi nav bijuši, lai gan arī pagājušā gada vasara bija karsta.

Latvijā

Par skandālu saistībā ar Valsts kontroles atzinumu; vai un kādēļ valsts iestādes izvēlas ar darbiniekiem tiesāties līdz galam, nevis slēgt mierizlīgumu; kādēļ Raivis Kronbergs piekrita kļūt par Valsts kancelejas direktoru; vai viņš cer nenonākt premjera vai viņa biroja nežēlastībā; ko tauta gaida no valsts pārvaldes un Valsts kancelejas direktora – “Neatkarīgās” intervija ar Valsts kancelejas direktoru Raivi Kronbergu.

Svarīgākais