Uzzini laika prognozi nākamai nedēļai

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Nedēļas nogalē un nākamajā nedēļā laikapstākļi nebūs stabili - sausākas dienas mīsies ar nokrišņiem bagātākām, gaisa temperatūra kopumā kļūs zemāka, bet rietumu rajonos un piekrastē gaidāms arī atkusnis, vēsta "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs". 

Svētdien laika apstākļus Latvijā noteiks augsta spiediena atzars, tāpēc būtiski nokrišņi nav gaidāmi, pūtīs lēns līdz mērens vējš, gan naktī, gan dienā pieturēsies sals -2…-7°.

Sākoties jaunajai nedēļai, no jauna atsāksies ciklonu darbība - spiediens pazemināsies un nokrišņi, pārsvarā sniegs, visā Latvijā gaidāmi līdz pat nedēļas otrajai pusei, tomēr tie nebūs stipri.

Pastiprināsies dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra kopumā būs zemāka un atsevišķās naktīs vietām tā pazemināsies zem -10°. Arī dienās lielākajā daļā teritorijas saglabāsies sals, vien Kurzemē un Vidzemes piekrastē dienās valdīs atkusnis līdz 0…+3°. Šī brīža prognozes liecina, ka darba nedēļas beigās nokrišņi mitēsies un debesis atsevišķos rajonos, iespējams, skaidrosies.

Latvijā

Kādus auto izvēlas Latvijas iedzīvotāji? Kāds ir mašīnu vidējais vecums? Un kas attur iegādāties šobrīd plaši popularizētos elektroauto, kuru iegādi atbalsta arī valsts? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz nesen veikts pētījums, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.