Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

"Sabiedriskais autobuss" sniegs atbalstu cietušajiem negadījumā uz šosejas Rīga-Liepāja

© Ekrānuzņēmums no DTP_Latvia/Facebook

Vakar, pēc plkst. 14 uz šosejas Rīga - Liepāja, posmā pie "Pienavas" ceļu satiksmes negadījumā iekļuva "Sabiedriskais autobuss" starppilsētas maršruta autobuss, kas bija ceļā no Saldus uz Rīgu. Neatkarīgi no Ceļu policijas, uzņēmums veica iekšējo izmeklēšanu, lai noskaidrotu notikušā apstākļus un iemeslus.

Pēc vadītāja sacītā izriet, ka galvenais avārijas iemesls bija slidenais ceļa segums un spēcīgais sānu vējš, kas klajumā bija vēl spēcīgāks un autobusu burtiski nostūma no ceļa. Autobusa vadītājs iespēju robežās darīja visu, lai izvairītos no vēl lielākas nelaimes. Vadītājs izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību, kā arī palīdzēja pārējiem pasažieriem izkļūt no autobusa un nogādāt siltās telpās, kamēr tikai gaidīts rezerves autobuss.

Uzņēmums ir pateicīgs autobusa vadītājam par profesionālo rīcību un sniegto atbalstu pasažieriem. Pateicoties autobusa vadītāja profesionalitātei un ilggadējai darba pieredzei, kā arī zināšanām kā rīkoties ārkārtas situācijās, ļāva izvairīties no smagākām sekām. “Mercedes-Benz” markas autobuss, kas iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, ir jauns - 2017. gada un visas pasažieru sēdvietas ir aprīkotas ar drošības jostām.

SA aicina visus cietušos pasažierus, kuri vakar brauca maršrutā “Saldus - Rīga” reisā plkst. 13.https://nra.lv/latvija/regionos/268445-foto-tukuma-novada-avarejis-autobuss-cietusi-5-cilveki-papildinats.htm20 no Saldus autoostas, vērsties pie apdrošināšanas sabiedrības “BTA Baltic Insurance Company”, kur ir apdrošināta uzņēmuma obligātā civiltiesiskā atbildība attiecībā uz konkrēto autobusu, un iesniegt nepieciešamos dokumentus materiālo zaudējumu atlīdzināšanai, kas saistīti ar ārstēšanās izdevumu un pārejošu darbnespēju. Uzņēmums cietušajām personām sniegs juridisku atbalstu komunikācijā ar apdrošinātāju.