Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Brauc uzmanīgi! Braukšanas apstākļi apgrūtināti visā Latvijā

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Trešdienas vakarā braukšanas apstākļi pa valsts un reģionālās nozīmes autoceļiem ir apgrūtināti visā Latvijā, izņemot atsevišķus ceļu posmus, liecina VAS "Latvijas valsts ceļi" apkopotā operatīvā informācija.

Braukšanas apstākļi ir apmierinoši vienīgi pa Pleskavas šoseju no Rīgas robežas līdz Vangažiem, pa Valmieras šoseju no Stalbes līdz Strenčiem, pa autoceļu Tīnūži-Koknese no Rīgas apvedceļa līdz Skrīveru pagriezienam, pa Daugavpils šoseju no Ogres līdz Lielvārdei, pa Daugavpils šoseju no Krāslavas līdz Baltkrievijas robežai, kā arī pa Bauskas šoseju no Iecavas līdz Lietuvas robežai.

Pa pārējām šosejām trešdienas vakarā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti sniega un puteņa dēļ. Tomēr ceļi tiek kaisīti, un situācija nemitīgi mainās.

Kā liecina mobilās lietotnes "Waze" lietotāju sniegtā informācija, trešdienas vakarā daudzviet Latvijā, īpaši Rīgas apkārtnē, ir notikuši satiksmes negadījumi.

Kā ziņots, Rīgas reģionā trešdien līdz vakaram reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā (VP). 23 no negadījumiem reģistrēti no plkst.14.

Nopietnākā avārija reģistrēta autoceļa Babīte-Salaspils 27.kilometrā, un tajā iesaistītas trīs automašīnas. Negadījuma rezultātā trīs cilvēki nodoti mediķu aprūpē.

VP atgādina, ka ceļi ir slideni, tāpēc policija aicina ievērot braukšanas ātrumu un drošu distanci.

Kopējais šodien Latvijā reģistrēto negadījumu skaits būs zināms ceturtdienas rītā.

Jau ziņots, ka šopēcpusdien Tukuma novada Džūkstes pagastā, uz Liepājas šosejas avarējot autobusam, cietuši pieci cilvēki.