Decembra sākumā pazudusi 40 gadus veca sieviete

© Bezvests.lv

40 gadus vecā Kristīne Bērziņa pazuda Krimuldas novadā šī gada 5. decembrī. Pēc tuvinieku sniegtās informācijas zināms, ka pazušanas dienā sieviete devusies pie ģimenes ārsta un pēc tam uz Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūru (VSA), Limbažos, informēja bezvests.lv pārstāve Svetlana Gintere.

Pēdējo reizi viņa tuviniekiem zvanīja ap plkst. 18, brīdīnot, ka iebrauks vēl pie radiem Rīgā, taču viņi Kristīni tā arī nav sagaidījuši. Sieviete līdz šim brīdim nav atgriezusies mājās. Viņas telefons ir izslēgts.
Radinieki domā, ka Kristīne varētu būt Limbažos vai Rīgā.
Pazīmes: zilas acis, melni krāsoti mati, sasieti zirgastē.

Līdzi sievietei bija uz pleca liekama melna rokassomiņa ar apzeltītu aizdari, 2 mobilie viedtālruņi.

Kristīne bija ģērbusies melnā pusgarā rudens jakā ar kapuci un rāvējslēdzēju, zilās džinsa biksēs. Galvā viņai bija beisbola cepure, pelēka ar lieliem burtiem "MT" zilā krāsā. Kājās viņai bija zili oranžas sporta kurpes ar uzrakstu "SANDIC". Ap kaklu zila šalle, rokās - adīti vilnas pirkstaiņi zilos toņos. Labajā ausī sudraba auskars ar zilu actiņu.

Īpašas pazīmes: uz kreisā pleca Kristīnei ir zils tetovējums - uzraksts "Kasparovičs", operācijas rētas uz kreisās lāpstiņas, ka arī uz asteskaula un kreisās rokas iekšpusē.
Bezvests.lv lūdz ikvienu, kurš ir redzējis vai kaut ko zina par pazudušo sievieti, nekavējoties zvanīt pa tālruni 22 084 084 vai policijai - 110.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.