Bezvēsts pazudušais Artūrs Vuškāns ir veiksmīgi atradies [papildināta]

© Pixabay

22 gadus vecais Artūrs Vuškāns pazuda šī gada 12. septembrī. No tās dienas no viņa nav nekādu ziņu. Telefons ir izslēgts. Pēdējo reizi Artūrs runāja pa telefonu ar vecmāti 11.septembrī, informēja bezvests.lv preses pārstāve.

Pēdējo reizi vīrietis bija redzēts pazušanas dienā plkst. 12:00. Pēc radinieku teiktā ir zināms, ka tajā pašā dienā Artūrs devās no Limbažiem uz Cēsīm un līdz šim nav atgriezies. Līdz šim brīdim Artūrs par sevi nav devis nekādu ziņu.
Pazīmes: vidējas miesasbūves. Īsiem, tumšiem matiem, pelēkām acīm.Nav zināms, kā vīrietis bija ģērbies. Viņam līdzi bija telefons un dokumenti.
Ja ir zināma sīkāka informācija par Artūra atrašanās vietu, tiek lūgts zvanīt
bezvests.lv pa tālruni 22 084 084 vai policijai - 110.

Kāds jauneklis pamanījis Artūru trolejbusa pieturā pie Rīgas Centrālās stacijas un piezvanījis. Šobrīd radinieki ir satikušies. Artūrs ir sveiks un vesels, bet pāris problēmas viņam traucējušas laicīgi paziņot, ka viņam viss ir kārtībā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.