Ieceļošana Latvijā tika liegta trim ārzemniekiem bez derīgiem dokumentiem

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Ceturtdien ieceļošana Latvijā liegta vienam Moldovas un diviem Krievijas pilsoņiem, kuriem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, informēja Valsts robežsardzē.

Personas apturētas Terehovas robežkontroles punktā un atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Savukārt lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts viens Krievijas un viens Mongolijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Lietvedība Krievijas pilsoņa administratīvā pārkāpuma lietā netika uzsākta, bet otra persona saukta pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti divām personām - Igaunijas un Krievijas pilsoņiem.

Tikmēr par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā pie administratīvās atbildības saukti divi Krievijas, divi Uzbekistānas un pa vienam Latvijas un Igaunijas pilsonim.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.