Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Latvijas slavenību sirsnīgie novēlējumi Latvijas iedzīvotājiem: Mīliet! dariet! Napadodieties!

© publicitātes

Gada nogalē ikviens no mums izvērtē pagājušos notikumus, izvirza jaunus mērķus un, protams, meklē iedvesmu ieceru īstenošanai. Kā noteikt prioritātes un kur ņemt spēkus, gada beigās ir bieži uzdotie jautājumi pašam sev.

Uzņēmums "VENDEN” aicināja tās Latvijas izcilās personības, kuras ir pazīstamas ar saviem sasniegumiem, dalīties ar iedvesmojošiem padomiem un siltiem novēlējumiem Latvijas iedzīvotājiem. Novēlējumi nemaz nelīdzinās cits citam, tāpat kā pašas izcilās personības. Galvenā atziņa, kas vieno visus padomus, - katra diena ir vienreizēja iespēja pilnveidoties, ceļot, priecāties par kopā ar tuviniekiem pavadīto laiku, veikt jaunus atklājumus, sasniegt jaunas uzvaras, būt laimīgam un dot prieku un gaismu citiem. Jaunajā gadā mums būs 365 šādas iespējas.

Mīliet! Vieglatlēte un Latvijas rekordiste šķēpmešanā Madara Palameika ir pārliecināta, ka mēs nevaram izvairīties no negaidītiem likteņa pavērsieniem, bet iekšējais miers, pārliecība par saviem spēkiem un mīlestība pret to, ko mēs darām, palīdzēs tikt galā visās situācijās. "Mīlestība pret savu darbu mūs padara stiprākus un ļauj sasniegt visus mērķus!”

Dariet! Olimpietis, Latvijas izlases un Rīgas "Dinamo” hokejists Kristers Gudļevskis apgalvo, ka zaudējums ir vērtīga pieredze, kam seko uzvaras. "Lai gūtu panākumus, nav tikai jāgrib uzvarēt. Ir smagi jāstrādā, lai katra uzvara būtu pelnīta un zaudējums būtu motivācija cīnīties tālāk.”

Radiet! Slavenā latviešu māksliniece, daudzu radošo projektu dalībniece un modes dizainere Elita Patmalniece novēl Latvijas iedzīvotājiem biežāk rast iedvesmu un iespēju radīt, jo jaunrade ir spēks, kas virza pasauli. "Radošums noder jebkuram cilvēkam dzīvē, jo tad viņš var vairāk sasniegt un vairāk arī kaut ko ieraudzīt.”

Eksperimentējiet! Viens no titulētākajiem Latvijas šefpavāriem, restorāna "Entresol” īpašnieks Raimonds Zommers stāsta, ka aizraujošas dzīves recepte slēpjas eksperimentos un jaunu garšu meklējumos. "Lai katra diena ir pilna ar enerģiju, ar izaicinājumiem, ar jaunām garšām un profesionālu izaugsmi!”

publicitātes

Mācieties! Visā pasaulē slavenā operdīva un starptautiskā mūzikas festivāla "Summertime - aicina Inese Galante” rīkotāja Inese Galante domā, ka cilvēka prāts ir uztveres svaiguma un jaunības enerģijas piepildīts, ja tas turpina mācīties. "Kamēr cilvēks dzīvo, viņam ir jāattīstās un jāmācās, un jāiet visu laiku uz priekšu,” piebilst I. Galante.

Atklājiet! Kamaniņbraucēja, uzņēmēja, dizainere un olimpisko spēļu dalībniece Ulla Zirne ir pārliecināta, ka mums visiem vajag vairāk ceļot. "Ceļojums ir tāda brīnišķīga pieredze, par kuru maksājot tu kļūsti bagātāks. Jo katrs ceļojums, katra pieredze paplašina mūsu redzesloku.”

Nepadodieties! Mēdz teikt, ka lai uzkāptu kalnā, septiņreiz paklūpot, ir astoņreiz jāpieceļas. "Kamēr tu neesi šķērsojis finiša līniju, ir jāturpina sacensties,” saka pieccīņnieks un olimpisko spēļu dalībnieks Deniss Čerkovskis.