Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Mierpilnu mums šo laiku!

© f64

Šajā gada visklusākajā brīdī gribas nedaudz apstāties, ievilkt elpu un atskatīties uz paveikto. Sakārtot domas, novērtēt aizejošo gadu un pateikties tiem, kuri bijuši līdzās.

Man joprojām nav skaidrs, kādēļ gadu tūkstošiem cilvēce tik izmisīgi lauza galvu par laimes formulu. Jo patiesībā laimes būtība ir ārkārtīgi vienkārša un līdzinās tām loģikas saitēm, ko mēs visi savulaik, vidusskolā zīmējām loģikas stundās.

Laime = nav nelaime.

Tieši tik vienkārši... Jo laimei nav jābūt nedz skaļai, nedz lielai un greznai. Patiesa laime ir klusa un pieticīga.

Lai mums katram šis gada nogales laiks ir tik mierpilns, ka klusumā mēs beidzot spētu saklausīt savu patieso, kluso, ikdienas laimi.

Portāls nra.lv saka milzīgu paldies visiem, kuri ir bijuši kopā ar mums, novērtējot Neatkarīgās Rīta Avīzes, Vakara Ziņu, Praktiskās Astroloģijas, Sporta Avīzes un visu portāla kolēģu veikumu!

Sakām paldies mūsu uzticamākajiem lasītājiem, kuri jau desmit gadus seko līdzi nra.lv politiskajiem apskatiem, viedokļiem, rakstiem par ekonomiku un tautsaimniecību. Paldies arī tiem, kurus pēdējo divu gadu laikā ir spējis aizraut un uzrunāt nra.lv jaunākais brālis - portāls tautaruna.lv. Milzīgs paldies arī jums, kuri paguvuši pamanīt mūsu visjaunāko veikumu - gudru padomu, atjautīgu ieteikumu, neredzētu recepšu portālu lifehacks.lv.

Jūs visus mēs aicinām uz interesantu sarunu un kopābūšanu arī 2019. gadā!