Sāk darboties jauna Ventspils jubilejas gadam veltīta mājas lapa

No šā gada 1.jūlija Ventspils pilsētas pašvaldība piedāvā unikālu iespēju katram interesentam ātri un ērti vienuviet iepazīties ar lielākajiem Ventspils 720.jubilejai veltītajiem svētku pasākumiem, tai skaitā ventspilnieku apņemšanos šogad 24.jūlijā kopīgiem uzstādīt Ginesa pasaules rekordu, jo par godu Ventspils jubilejai izstrādāta jauna mājas lapa www.ventspils720.lv .

Jaunā jubilejas gadam veltītā interneta lapa www.ventspils720.lv ir pieejama trīs valodās – latviešu, krievu un angļu. Lapa ir veidota tā, lai ventspilnieki un pilsētas viesi varētu ērtāk vienkopus atrast visu informāciju par šovasar Ventspilī gaidāmajiem svētku pasākumiem. Lapā ir atrodama informācija par Ventspili, aktuālajām svētku ziņām, tirgošanās iespējām svētku laikā, biežāk uzdotie jautājumi par Ginesa pasaules rekordu, kā arī foto un video galerijas, kur lapas apmeklētāji var iepazīties un novērtēt Ventspils ­– pilsētas ar rītdienu – piedāvāto bagātīgo kultūras un aktīvās atpūtas iespēju klāstu.

Šogad Ventspils atzīmē savu 720. jubileju, un tai par godu visa gada garumā Ventspilī norisinās dažādi pilsētas jubilejai veltīti pasākumi, tādējādi dāvājot ikvienam ventspilniekam un pilsētas viesim iespēju izbaudīt svētku sajūtu. Vasaras sezona Ventspilī, kā ierasts, ir dažādu lielu pasākumu piesātināta – jūlijā, kā ik gadu, norisināsies Jūras svētki, motobraucēju salidojums un kaitbordistu sacensības, savukārt augustā ventspilniekus un tuvus un tālus pilsētas viesus priecēs Pilsētas svētki, starptautiskais džeza mūzikas festivāls „Ventspils Groove” un Karlīnes ielas svētki.

Tāpat kā līdz šim, informāciju par pilsētu un pilsētā notiekošo arī turpmāk atradīsiet www.ventspils.lv , savukārt tūristiem noderīgu informāciju par apskates vietām, atpūtas iespējām, transportu un naktsmītnēm atradīsiet Ventspils tūrisma informācijas centra mājas lapā www.tourism.ventspils.lv .

Svarīgākais