Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

"Laima" labdarības namiņa akcijā iedzīvotāji bērniem sarūpējuši jau 520 dāvanas

© F64

Saldumu zīmola "Laima" labdarības namiņa projektā, kurā iedzīvotājiem ir iespēja sarūpēt dāvanas bērniem no maznodrošinātajām ģimenēm, piecpadsmit dienu laikā kopš tā uzsākšanas uz aicinājumu sarūpēt dāvanas atsaukušies vairāk nekā 800 cilvēku, sagādājot 520 dāvanas, informēja kompānijas "Orkla Confectionery&Snacks Latvija" sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

Pēc viņas sacītā, projektā dāvanas sarūpēt aicina ne tikai individuāli, bet arī lielākās kompānijās, piemēram, kopīgi izvēloties vienu kartīti un sarūpējot dāvanu draugu, ģimenes, kolēģu lokā.

"Mums ir patiess prieks satikt tik daudz cilvēkus, kuri vēlas iesaistīties un palīdzēt. Ir brīnišķīgi redzēt, ka cilvēki namiņu apmeklē jau vairākus gadus, prieks par ģimenēm, kolektīviem un draugiem, kuri nāk kopā un vienojas sagādāt bērniem no maznodrošinātajām ģimenēm prieku šajos Ziemassvētkos," teica Mikša.

Jau ziņots, ka šā gada 26.novembrī Vecrīgā pie "Laimas" pulksteņa atklāts zīmola "Laima" labdarības namiņš, kurš līdz 23.decembrim uzņems viesus, kuri vēlas atbalstīt maznodrošinātas daudzbērnu ģimenes. Tajā katru dienu no plkst. 10 līdz 20 ikviens Latvijas iedzīvotājs un viesis ir gaidīts izvēlēties vienu kartīti un sarūpēt dāvanu. Izvēloties kartīti, tā tiks reģistrēta sistēmā, un projekta atbalstītājs piecu dienu laikā būs aicināts sarūpēt dāvanu un nogādāt to "Laima" namiņā, no kuries tā tālāk tiks nosūtīta kartītes autoram.

"Laimas" labdarības namiņu ir iespējams apmeklēt arī virtuāli - mājaslapā www.laimasnamins.lv. Namiņa mājas lapa sniedz iespēju tiešsaistē apskatīt daļu no 1500 radītajām kartītēm un iepazīties ar bērnu sapņu dāvanām.

Septiņu labdarības namiņa pastāvēšanas gadu laikā kopš 2012. gada tajā ir piepildīti vairāk nekā 5300 bērnu sapņi par dāvanām Ziemassvētkos, un šogad šādā veidā plānots atbalstīt vēl 1 500 bērnus no vienpadsmit Latvijas novadiem.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2009.gadā ir dibināta "Orkla Confectionery & Snacks Latvija", kas ir viens no vadošajiem šokolādes un konditorejas izstrādājumu, kā arī uzkodu ražošanas uzņēmumiem Baltijas valstīs. "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" pārstāv zīmolus "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu Čipsi", "The Original Taffel Snacks" un "Pedro".

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" konsolidētais apgrozījums pērn bija 81,196 miljoni eiro, kas ir par 4,3% vairāk nekā 2016.gadā, bet koncerna peļņa bija 3,128 miljoni eiro.