Šerila Koula inficējusies ar malāriju

Britu dzeltenā prese apgalvo, ka dziedātāja Šerila Koula inficējusies ar malāriju – pagājušomēnes viņa gandrīz nedēļu pavadīja Tanzānijā, kur, spriežot pēc visa, dziedātājai iekodis inficēts moskīts. Š. Koulas pārstāvji šo diagnozi nav apstiprinājuši, taču atzinuši, ka dziedātāju nomoka veselības problēmas.

BBC vēsta, ka pirmdien dziedātājas aģenti paziņojuši, ka visi pasākumi ar viņas dalību, kas bija ieplānoti šonedēļ, jau ir atcelti. "Mēs sekojam ārstu ieteikumiem," sacījuši pārstāvji. Laikraksts The Sun vēsta, ka sestdien 27 gadus vecā dziedātāja zaudējusi samaņu fotosesijas laikā un ārsti viņai diagnosticējuši pārpūli un gastroenterītu. Tomēr pēc tam, kad 27 gadus vecā dziedātāja, kura gatavojas sava otrā soloalbuma izdošanai, svētdienas vakarā ievietota vienā no Londonas labākajām privātklīnikām, izplatījušās runas par iespējamo viņas saslimšanu ar malāriju.

Dziedātājas draugs Dereks Hjū sarunā ar Daily Mirror faktiski apstiprinājis šo versiju un visā vainojis sevi – tieši viņš bija tas, kurš jūnijā pierunāja Šerilu doties sešu dienu atpūtas ceļojuma uz Tanzāniju. Gan viņš, gan citi Š. Koulas paziņas gan apgalvojuši, ka, uzturoties šajā zemē un arī pēc atgriešanās no tās, viņa regulāri lietojusi pretmalārijas tabletes. Tomēr medicīnas eksperti atzinuši, ka tās ne vienmēr palīdz. Privātklīnikas vadība pagaidām atteikusies sniegt jebkādu informāciju par Š. Koulas veselības stāvokli. Jāatgādina, ka malārija ir potenciāli letāla slimība – ja to laikus neārstē, tās dēļ var tikt pārtraukta cilvēka iekšējo orgānu apgāde ar asinīm.

Svarīgākais