Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Šonedēļ Latvijā gaidāms lielākais lietus kopš oktobra

© F64

Otrdien un naktī uz trešdienu Latvijā gaidāms lielākais lietus kopš oktobra, nedēļas otrajā pusē būs maz nokrišņu, savukārt 18.novembrī, iespējams, sāks ieplūst aukstāks gaiss, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs un "Global Forecast System".

Sagaidāms, ka visvairāk līs otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu valsts centrālajā un austrumu daļā.

Sagaidāms, ka visvairāk līs otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu valsts centrālajā un austrumu daļā. Gaisa temperatūra nedēļas pirmajā pusē nedaudz paaugstināsies, sasniedzot +6..+11 grādus. Otrdien vēl pūtīs brāzmains dienvidu vējš, trešdien iegriezīsies lēns rietumu, ziemeļrietumu vējš.

No ceturtdienas līdz sestdienai vietām līņās un veidosies migla, gaisa temperatūra par kādu grādu pazemināsies, lēnu līdz mērenu dienvidu, dienvidrietumu vēju nomainīs rietumu vējš.

Atbilstoši pašreizējai "Global Forecast System" prognozei valsts svētkos, 18.novembrī, ar brāzmainu ziemeļu, ziemeļaustrumu vēju sāks ieplūst aukstāks gaiss, starp mākoņiem uzspīdēs saule un vietām - galvenokārt Austrumlatvijā - nedaudz līs vai snigs. Nākamās nedēļas sākumā valsts lielākajā daļā tiek prognozēts neliels sals.