Elīna Bīviņa būs Dāldera padomniece

© publicitātes foto

Par kultūras ministra Inta Dāldera (JL) ārštata padomnieci sabiedrisko attiecību jautājumos no šodienas kļuvusi žurnāliste Elīna Bīviņa,informē Kultūras ministrijas sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Vizule.

Bīviņa amatam izraudzīta, ņemot vērā viņas pieredzi un zināšanas kultūras nozarē.

"Kultūras ministra birojs pašlaik ir reducēts līdz minimumam, tomēr uzskatu, ka jautājumos, kas saistīti ar sabiedrības informēšanu, jāstrādā šīs jomas profesionālim, kam ir izpratne par kultūras procesiem un to attīstību, īpaši situācijā, kad kultūras nozarei ir jākļūst par vienu no nozīmīgākajām nacionālajām prioritātēm ilgtermiņā," savu rīcību pamato Dālderis.

Bīviņai ir vairāk nekā 12 gadu pieredze darbā masu medijos, veidojot kā aktuālu, tā analītisku informāciju par sabiedriski politiskiem un kultūras notikumiem.

Trīs gadus Bīviņa strādājusi arī Kultūras ministrijas pakļautībā pie valsts nozīmes kultūras infrastruktūras projektiem.

Bīviņa savulaik strādāja arī par Komunikācijas nodaļas vadītāju Valsts aģentūrā «Jaunie Trīs brāļi», bet tās likvidēšanas kopš šā gada janvāra strādāja Latvijas Televīzijā, veidojot raidījumu "100 g kultūras. Nacionālie dārgumi". Tagad viņa no darba televīzijā aizies, jo abi darbi nebūšot savienojami.

Jau ziņots, ka 7.jūnijā Dāldera preses sekretāres pienākumus beidz bildīt Inese Kreicberga.

Svarīgākais