Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Te ir darbs: "Ātrajai palīdzībai" nepieciešams darbinieks

© F64

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) izsludinājis konkursu uz Operatīvā vadības centra vadītāja amatu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Konkurss izsludināts, jo iepriekšējais centra vadītājs Aleksejs Baranovs pēc ilgstošas slimošanas izlēmis darbā neatgriezties.

Amata mērķis ir nodrošināt savlaicīgu un kvalitatīvu neatliekamās medicīniskās palīdzības izsaukumu pieņemšanu, kā arī NMPD brigāžu vadību ikdienā un ārkārtas medicīniskajās situācijās, plānojot un organizējot Operatīvās vadības centra darbu

No pretendentiem tiek prasīta augstākā medicīniskā izglītība, vismaz piecu gadu pieredze neatliekamās medicīniskās palīdzības jomā, vismaz divu gadu pieredze vadošā amatā, pieredze operatīvo procesu vadībā, pieredze komandas vadīšanā, savstarpējā sadarbībā, kā arī profesionālas zināšanas veselības aprūpes organizācijas jautājumos.

Tāpat pretendentam svarīga pieredze normatīvo aktu izstrādē, projektu sagatavošanā un koordinācijā, prezentēšanas un komunikācijas prasmes, valsts valodas prasmes C2 līmenī, labas krievu un angļu valodas zināšanas, kā arī stratēģiskās domāšanas spējas.

Konkurss izsludināts, jo iepriekšējais centra vadītājs Aleksejs Baranovs pēc ilgstošas slimošanas izlēmis darbā neatgriezties.