Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Abonē "Neatkarīgo": labākais piedāvājums starp dienas laikrakstiem

© Publicitātes foto

Neskatoties uz elektronisko mediju popularitāti, drukāto mediju nozīme pieaug. 2019. gadam Latvijas pasts piedāvā abonēt kādu no 749 Latvijas vai ārvalstu preses izdevumiem, kas ir par 27 izdevumiem vairāk nekā pirms gada.

«Latvijas pastā vienuviet pieejams visplašākais abonējamo preses izdevumu piedāvājums, no kura izvēlēties sev, draugiem vai tuviniekiem saistošu lasāmvielu visam nākamajam gadam iespējams ikvienam. Pagājušā gada pieredze liecina, ka interese par drukāto izdevumu lasīšanu palielinās. Tāpēc aicinām atcerēties, ka tieši preses izdevuma abonements ir vērtīga dāvana katram dzīves gadījumam,» uzsver Latvijas pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Nākamgad lasītājus iepriecinās 104 Latvijā izdoti laikraksti un 186 žurnāli, kā arī 459 ārvalstu preses izdevumi.

Lai atrastu sev piemērotākos preses izdevumus, kas nākamgad būs uzticami sabiedrotie pasaules viedokļa veidošanā, vēlams izvēlēties uzticamus preses izdevumus, kuriem rūp savs lasītājs.

SIA Mediju nams visu savu izdevumu - laikraksta Neatkarīgā Rīta Avīze, izdevuma Sporta Avīze, brīvdienu žurnāla Vakara Ziņas un žurnāla Praktiskā Astroloģija - abonentiem ir sarūpējis dāvanas. Turklāt 2019. gada abonenti Neatkarīgo var pasūtīt par speciālu cenu, sākot no 8,45 eiro mēnesī nedēļas nogales komplektam. Tas ir labākais piedāvājums starp dienas laikrakstiem.

Nākamgad, tāpat kā šogad, Neatkarīgā pie pasūtītājiem nonāks ik darba dienu, dāvājot iespēju pirmajiem uzzināt svarīgu informāciju, kas ietekmēs valsts un katra iedzīvotāja nākotni. Neatkarīgo iespējams abonēt dažādos komplektos - bez pielikumiem, ar TV programmu, ar TV programmu un Vakara Ziņām, divas vai piecas reizes nedēļā, katrs var izvēlēties sev piemērotāko variantu.

Mediju namam, tāpat kā visus iepriekšējos gadus, rūp katrs lasītājs. Ikviens Neatkarīgās abonents, neatkarīgi no tā, uz cik ilgu laiku laikraksts pasūtīts, saņems skaistu un praktisku kalendāru 2019. gadam - Latvijas kultūrzīmes. Savukārt tie, kuri būs abonējuši Neatkarīgo uz visu gadu, saņems arī Aivara Freimaņa grāmatu Katls.

Arī sportā ne vienmēr visi notikumi beidzas ar punktu vai priecīgu izsaukuma zīmi. Dažreiz prasās ielikt daudzpunkti, dažreiz - jautājuma zīmi. Speciālizlaidums, atzīmējot Kristapa Porziņģa atgriešanos laukumā, - KP6. Lielais Kristaps - iepriecinās visus šā izcilā basketbolista fanus un visus Sporta Avīzes cienītājus. Tie, kuri šo izdevumu abonēs uz visu gadu, speciālizlaidumu KP6. Lielais Kristaps saņems kā dāvanu.

Savukārt Praktiskās Astroloģijas abonentus iepriecinās gadumijas speciālizlaidums ar horoskopiem un prognozēm nākamajam gadam. Arī tie, kuriem par brīvdienu pienākšanu katru piektdienu visa gada garumā pasta kastītē liecinās svaigākās Vakara Ziņas, saņems Praktiskās Astroloģijas gadumijas speciālizlaidumu ar horoskopiem un prognozēm nākamajam gadam, kā arī kalendāru Latvijas kultūrzīmes.

Tā kā iepriekš, arī 2019. gadam Neatkarīgās, Sporta Avīzes, Praktiskās Astroloģijas un Vakara Ziņu abonementus var noformēt kā Dāvanu karti.

***

ABONĒŠANAS IESPĒJAS

• Internetā: abone.nra.lv, pasts.lv, aboneliepaja.lv.

• Pa tālruni: 80201333 (bez maksas) vai 67886714.

• Klātienē: visās Latvijas pasta nodaļās, abonēšanas centrā Kurzemes Vārds.


http://news.lv/Neatkariga_Rita_Avize_Latvijai/2018/10/02/labakais-piedavajums-starp-dienas-laikrakstiem