Advokātu birojs "Rebenoks un Vilders": norādēm par mūsu interešu konfliktu nav nekāda pamata

© f64

Saskaņā ar advotātu biroja "Rebenoks un Vilders" izplatīto paziņojumu, birojs noraida aizdomas par tā iesaisti interešu konfliktā.

Aizvadītās nedēļas nogalē medijos parādījās ziņas saistībā ar zvērinātu advokātu biroja „Rebenoks un Vilders” klientiem, pieminot gan uzņēmuma „Olainfarm” akcionārus, gan arī advokātu biroja iepriekš veiksmīgi risinātas tiesvedības. Tika minēts, ka biroja „Rebenoks un Vilders” pārstāvji Pāvels Rebenoks un Mārtiņš Krieķis, kuri aizvadītajā nedēļā ievēlēti AS „Olainfarm” padomē, turpina pārstāvēt AS "Grindeks" akcionāru Kirovu Lipmanu tiesvedībās ar AS „Grindeks” mazākuma akcionāriem.

Birojs šobrīd norāda, ka tam ir ļoti plašs klientu loks un šādā situācijā mēģinājumus saistīt dažādas personas tikai tāpēc, ka tās izvēlējušās veiksmīga un profesionāla advokātu biroja pakalpojumus, var salīdzināt ar vēlmi saistīt jebkura cita vispāratzītu kvalitatīvu pakalpojumu sniedzēja klientus.

Nekonkrētu pieņēmumu formā izteiktajām norādēm par iespējamu interešu konflikta situāciju nav nekāda pamata. Zvērinātu advokātu birojs „Rebenoks un Vilders” un tā partneri stingri ievēro gan Latvijas Zvērinātu advokātu Ētikas kodeksu, gan Starptautiskās advokātu asociācijas Starptautisko advokātu ētikas kodeksu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais