Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Autovadītājus brīdina par slidenu ceļu pēc remonta

© F64

Pabeigta autoceļa Tīnūži-Koknese (P80) seguma atjaunošana posmā no Rīgas apvedceļa līdz pagriezienam uz Kranciema dolomīta karjeru (0,00-5,1. km).

Atjaunotajā ceļa posmā saglabāts ātruma ierobežojums 70 km/h, jo pēc seguma virskārtas izbūves ceļu klājošā bitumena saistviela veido neredzamu plēvīti, kas var būt slidena.

Atjaunotajā ceļa posmā saglabāts ātruma ierobežojums 70 km/h, jo pēc seguma virskārtas izbūves ceļu klājošā bitumena saistviela veido neredzamu plēvīti, kas var būt slidena. Ir nepieciešams laiks, lai ar automašīnu riepām šo plēvīti nodeldētu. Ātruma ierobežojums tiks noņemts tad, kad saķeres mērījums šajā posmā atbildīs normai.

Būvdarbu laikā nofrēzēts vecais segums, ieklāta jauna dilumkārta, kā arī noņemts grunts uzaugums un apaugums, atjaunots horizontālais marķējums. Būvdarbus veica AS Ceļu pārvalde, līgumcena ir 677 tūkst. eiro (ar PVN), kas tiek finansēts no valsts budžeta.

Aktuāla informācija par būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv.