Tele2 sakaru darbība ārvalstīs atjaunota; uzņēmums sola kompensācijas

© F64 Photo Agency

Bojājums Tele2 viesabonēšanas sistēmās tika novērsts īsi pēc 19:00, pakalpojumu darbība ārvalstīs esošajiem klientiem ir atjaunota, vēsta Tele2.

Viesabonēšanā radās traucējumi pēc tam, kad 3. augustā Šveices uzņēmums Comfone sniedza pakalpojumu Tele2 Grupai, veicot sistēmu tehnisko uzlabošanu.

Tas izsauca traucējumus visu Tele2 Grupas valstu, tai skaitā Latvijas, klientiem, kas atradās viesabonēšanā. Tas ietekmēja vairākus tūkstošus Latvijas klientu, kas atradās ārzemēs. Bojājuma sarežģītības dēļ darbi ieilga, un viesabonēšanas darbība pilnībā tika atjaunota 4. augustā 19:00.

Tele2 atvainojas klientiem par traucējumiem viesabonēšanā, un centīsimies nodrošināt, ka nākotnē šādi bojājumi neatkārtosies. Tiem klientiem, kas šajā laikā atradās ārzemēs, Tele2 augustā sniegs kompensācijas. Sīkāka Tele2 mājas lapā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.