Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Daļā Latvijas lielveikalu vairs nevarēs nopirkt minerālūdeni "Borjomi"

© Reuters/Scanpix

Mazumtirdzniecības veikalu tīkls SIA "Maxima Latvija" pārtraucis sadarbību ar Gruzijas minerālūdens "Borjomi" piegādātāju

Ņemot vērā minēto, "Maxima Latvija" veikalos varētu iztrūkt minētā zīmola produkcija, līdz ar to pircējiem tiks piedāvātas citas Gruzijas minerālūdens alternatīvas.

Tiek prognozēts, ka līdz ar "Borjomi" zīmola produkcijas iztrūkumu "Maxima Latvija" tirdzniecības tīklā, pārskatāmā nākotnē ir iespējams "Borjomi" minerālūdens cenu kāpums tirgū.

"Maxima Latvija" komercdirektors Viktors Troicins norādīja, ka šā gada sākumā "Maxima Latvija" veikalos daļai produktu tika samazinātas cenas, kas ietvēra kompleksu pasākumu kopumu, tostarp, uzņēmuma procesu efektivitātes uzlabošanai. "Mēs saprotam un respektējam, ka ne visi piegādātāji spēs nodrošināt atbilstošu piedāvājumu. Turot savu solījumu pircējiem, mēs esam spējuši operatīvi atrast risinājumu, turpinot pircējiem nodrošināt kvalitatīvu Gruzijas minerālūdeni - "Nabehlavi". Tajā pašā laikā ceram, ka drīzumā tomēr izdosies rast kompromisu un atjaunot sadarbību ar "Borjomi", jo tas ir viens no iecienītākajiem Gruzijas produktiem pircēju vidū," sacīja Troicins.