Ražuks: Piedāvāsim Kondratjukam atgriezties Dzintaru koncertzāles vadītāja amatā

Jaunievēlētais Jūrmalas mērs Romualds Ražuks šodien intervijā "Neatkarīgajai" atzīst, ka domes aicinās atgriezties amatā Dzintaru koncertzāles bijuši vadītāju Andreju Kondratjuku.

"Protams, centīsimies saglabāt visu labo, kas vēl ir Dzintaru koncertzālē, meklēsim arī citas iespējas izmantot koncertzāles daudzveidību. Mums jau ir bijušas koalīcijas sarunas par to, ka Jūrmalai jāmēģina piesaistīt visi labākie spēki, tāpēc mēģināsim runāt ar Kondratjuka kungu. Viņam pērn bija liela aizstāvība un rekomendācijas no Maestro Raimonda Paula, kā arī citiem autoritatīviem kultūras un mākslas cilvēkiem," norāda R. Ražuks.

Atbildot uz jautājumu, vai Andrejs Kondratjuks varētu atgriezties koncertzāles vadītāja amatā, R. Ražuks norāda: "Šāda saruna man ar viņu gan vēl nav bijusi, tāpēc es varu izteikt tikai savu un daudzu citu deputātu viedokli – mēs būtu ar mieru viņam piedāvāt šādu iespēju."

Pilnu interviju ar Romualdu Ražuku lasiet šodienas "Neatkarīgajā"

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)