Ražuks: Aicināsim mācītāju iesvētīt Jūrmalas mēra kabinetu

Ņemot vērā Jūrmalas bēdīgo slavu ar kukuļošanas gadījumiem, aicināsim ekumēniskas ievirzes mācītāju, lai iesvēta Jūrmalas mēra kabinetu, no kura rokudzelžos aizvesti jau divi priekšsēdētāji, šodien intervijā "Neatkarīgajai" saka jaunievēlētais Jūrmalas mērs Romualds Ražuks.

"Nu, kaut vai kāds ļauno garu izkvēpinātājs jāuzaicina. Jānomaina gleznas priekšsēdētāja kabinetā - pilsētas krājumos taču ir daudz gleznu ar Jūrmalas tematiku. Lai cilvēkiem, ienākot mēra kabinetā, uzreiz atveras acis un viņi saka: jā, mēs esam Jūrmalā," saka Ražuks.

Viņš uzskata, ka Jūrmalas domes priekšsēdētāja amats ir tik vilinošs, jo Jūrmala ir pilsēta ar vislielākajiem ienākumiem uz vienu iedzīvotāju. "Tas tāpēc, ka pie mums ir augsts gan nekustamā īpašuma nodoklis, gan iedzīvotāju ienākuma nodoklis. Tas liecina par to, ka šeit akumulējas lieli naudas līdzekļi - lūk, tas, ko mēs redzam," skaidro domes priekšsēdētājs.

Pilnu interviju ar Romualdu Ražuku lasiet šodienas "Neatkarīgajā"

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)