Pirmdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā svārstas no +1 līdz -12 grādiem

© F64

Pirmdienas rītā valsts lielākajā daļā apmākušās debesis, daudzviet dūmaka un neliels sniegs, liecina meteoroloģiskā informācija.

Dažviet - galvenokārt Kurzemē - snieg stiprāk un izveidojusies bieza migla. Tuvākajās stundās migla prognozēta galvenokārt Kurzemes dienvidrietumu daļā.

Gaisa temperatūra no +1 grāda Ventspilī līdz -12 grādiem vietām valsts austrumos; lielākais sals naktī bija -14 grādu Līvānu un Daugavpils pusē.

Pūš lēns vējš no dažādiem virzieniem un ir bezvējš.

Rīgā gaisa temperatūra -4..-6 grādi, dominē bezvējš.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +1,9 grādiem Ventspilī līdz -4,2 grādiem Zosēnos.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 18.februārī bija +20 grādu Portugālē un Spānijā, kā arī +22 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -31 grāds Skandināvijas ziemeļos.

Latvijā

Zemgales rajona tiesa Tukumā šodien plkst.10.30 sāks skatīt civillietu, kurā bijušais "Vienotības" ģenerālsekretārs Artis Kampars vērsies tiesā pret informācijas tehnoloģiju uzņēmuma "SOAAR" vadītāju Renāru Kadžuli par apmelošanu, skaidro tiesa.

Svarīgākais