Ražuks: Kratīšana Munkevica kabinetā ir apliecinājums, ka viņš nedrīkst vadīt domi

Kratīšana Jūrmalas domes priekšsēdētāja Raimonda Munkevica kabinetā "Jūrmala - mūsu mājas" ir apliecinājums, ka viņš nedrīkst vadīt pašvaldību, uzskata opozīcijas līderis un neoficiāli minētais mēra amata kandidāts Romualds Ražuks (PS).

Ražuks šodien Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumā "900 sekundes" pauda cerību, ka pēc šiem notikumiem arī pārējie Jūrmalas domes deputāti arī to sapratīs.

Politiķis atklāja, ka Korupcijas Novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) vakar nav sniedzis plašāku informāciju par notikušo. Dome turpinās darbu, uzsvēra ražuks.

Kā ziņots, KNAB darbinieki vakar veica kratīšanu Jūrmalas domes priekšsēdētāja Munkevica kabinetā un mājās Dzintaros, Lapu ielā.

Latvijas Radio Jūrmalas domes deputāte un SIA "Dzintaru koncertzāle" valdes locekle Marija Vorobjova pieļāva, ka kratīšana notiek saistībā ar viņas publiskajiem paziņojumiem par Munkevica iespējamo ieinteresētību slēgt pašvaldībai neizdevīgu "Dzintaru koncertzāles" kafejnīcas apsaimniekošanas līgumu ar firmu "Priority".

Svarīgākais