Nākamgad "airBaltic" būs jauns maršruts

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" nākamā gada martā sāks tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Tallinas uz Londonas Getvikas lidostu.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka, pievienojot Tallinu-Londonu "airBaltic" maršrutu kartei, aviokompānija apliecina Igaunijas pasažieriem vēlmi attīstīties Igaunijas tirgū. Tādējādi "airBaltic" nākamajā vasarā apkalpos vismaz septiņus tiešos galamērķus no Tallinas.

"airBaltic" no Tallinas uz Londonu lidojumus veiks divas reizes nedēļā. Lidojuma ilgums būs aptuveni trīs stundas.

2018.gada vasaras sezonā "airBaltic" piedāvās arī jaunus maršrutus no Rīgas uz Malagu, Lisabonu, Splitu, Bordo un Gdaņsku, kā arī Sočiem un Kaļiņingradu.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, piedāvājot savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.

Svarīgākais