Autovadītāju kvalifikācijas eksāmeniem var pieteikties arī elektroniski

CSDD e-pakalpojumi piedāvā arvien plašākas iespējas - tagad vadītāju kvalifikācijas eksāmeniem var pieteikties elektroniski.

No aprīļa CSDD piedāvā jaunu pakalpojumu - iespēju pieteikties gan teorētiskajam, gan vadīšanas eksāmenam izmantojot e-pakalpojumus. Turklāt visi e-pakalpojumi ir pieejami bez maksas.

Klientam nepieciešams kļūt par reģistrētu lietotāju https://e.csdd.lv/, kur tas varēs saņemt dažādus CSDD sniegtos pakalpojumus. Piesakoties eksāmenam, varēs izvēlēties datumu un laiku, savukārt eksāmens uzreiz internetā būs jāapmaksā, lai garantētu savu ierašanos.

CSDD nepārtraukti turpina attīstīt pakalpojumu klāstu, kas pieejami izmantojot CSDD e-pakalpojumus. Šobrīd šajā sistēmā iespējams uzzināt visu informāciju par vadītāju un transportlīdzekli, pieteikties atgādinājumiem par tehniskās apskates termiņa beigām, apmaksāt naudas sodu un nodevas, kā arī saņemt citus pakalpojumus.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.