BTA Bērnu diena pulcē 140 bērnus no visas Latvijas

© Publicitātes foto

Lai iepazīstinātu AAS “BTA Baltic Insurance Company” (turpmāk - BTA) darbinieku bērnus ar vecāku nodarbošanos un BTA jauno centrālo biroju, kā arī padarītu skolēniem pēdējo brīvlaika dienu patiesi neaizmirstamu, 31. augustā norisinājās BTA Bērnu diena. Pasākums pulcēja 140 bērnus vecumā no 2 līdz 17 gadiem, kas bija ieradušies BTA centrālajā birojā no visas Latvijas.

Dienas gaitā visās BTA birojā telpās bērniem tika nodrošinātas dažādas aktivitātes, BTA darbinieki iejutās organizatoru un bērnu grupu pavadoņu lomās. Bija padomāts par visu vecumu bērniem, lai ikviens ne tikai uzzinātu ko jaunu, bet arī izklaidētos. Dienas otrajā pusē visi bērni iesaistījās sportiskās aktivitātēs Elektrum Olimpiskā centra Vingrošanas zālē. Pašiem lielākajiem bērniem bija arī unikāla iespēja piedalīties pludmales volejbola treniņā kopā ar sportistiem - Jāni Šmēdiņu un Mihailu Samoilovu.

Pasākuma iniciators BTA valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus ir gandarīts par idejas lielisko realizāciju un pasākuma atmosfēru: “Šī diena bija lieliska, un esmu pārliecināts, ka Bērnu dienas pasākums būs viena no mūsu jaunajām tradīcijām! Prieks par kolēģu un viņu bērnu lielo atsaucību. Arī mani dēli bija sajūsmā par šo pasākumu un jau gaida nākamo Bērnu dienu.

Šogad uzņēmumā īpaši aktīvi darbojamies, lai veicinātu mūsu darbinieku apmierinātību, iesaisti uzņēmuma procesos un vienotības sajūtu saskaņā ar mūsu identitāti un vērtībām. Mums kā atbildīgam darba devējam rūp, lai darbinieki jūtas novērtēti un motivēti, kā arī ieinteresēti gan savu individuālo, gan uzņēmuma kopējo mērķu sasniegšanā. Šis pasākums apliecināja, ka komandas spēks ir tas, kas virza mūs uz priekšu jauniem sasniegumiem, paldies kolēģiem par to!”

BTA Bērnu dienas sākumā bērni tika sadalīti grupās un iesaistījās dažādās aktivitātēs atbilstoši savam vecumam. Pašus mazākos izklaidēja multfilmu tēli, kā arī bija iespēja iesaistīties radošās darbnīcās. Bērni no piecu gadu vecuma devās īpašā ekskursijā pa biroju, kuras laikā iejutās darbinieku lomās, kā arī pildīja āķīgus uzdevumus. Bērnu sajūsmu izraisīja zinātniskā izrāde par drošības tēmu, kā arī fizikas eksperimentu šovs ar bērnu iesaistīšanu. Lielākie bērni guva jaunas zināšanas interaktīvā seminārā par apdrošināšanas būtību, izmantojot modernās tehnoloģijas. Dienas gaitā tika piedomāts pie veselīgām uzkodām, sātīgām pusdienām un saldējuma pauzi, lai pietiktu spēka visas dienas garumā.

Elektrum Olimpiskā centra Vingrošanas zālē varēja pārliecināties par jaunās paaudzes sportisko garu un azartu. “Iespējams, ka kāds bērns pēc treniņa ar pludmales volejbola sportistiem nolems uzsākt jaunu sportisko karjeru, ko mēs noteikti atbalstīsim, bet īpaši priecāsimies, ja darbinieku atvases nolems apgūt padziļinātas zināšanas apdrošināšanas nozarē, lai nākotnē pievienotos mūsu lieliskajai komandai,” stāsta Jānis Lucaus.

Pasākumā netika aizmirsts arī par jaunajām un topošajām māmiņām, kuras tika aicinātas uz praktiskām un iedvesmojošām lekcijām ar ekspertiem.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais