Aicina izvērtēt Finanšu ministrijas tīmekļa lapu

Ikviens interneta lietotājs tiek aicināts vērtēt un sniegt savu viedokli par Finanšu ministrijas tīmekļa lapu www.fm.gov.lv.

Mājaslapā ievietotā paziņojumā uzsvērts, tā kā valsts iestāžu mājaslapas ir ļoti nozīmīgs informācijas avots gan uzņēmējiem, gan sabiedriskajām organizācijām, gan mediju pārstāvjiem un visiem iedzīvotājiem.

Ikviens interesents tiek aicināts dot savu vērtējumu FM mājaslapai ar mērķi noskaidrot mājaslapu lietotāju viedokli un paradumus, lai mājaslapas un tajā pieejamo informāciju uzlabotu apmeklētāju ērtībām.

Iegūtā informācija būs salīdzināma starp dažādām valsts iestādēm, un varēs vērtēt arī valsts pārvaldes iestāžu mājaslapu lietošanas galvenās tendences kopumā. Šāda aptauja, kuras laikā iespējams novērtēt visu ministriju mājaslapas, Latvijā tiek veikta pirmo reizi.

Aptaujā iekļauti 18 jautājumi par mājaslapas lietošanu, par informāciju un pakalpojumiem tajā, kā arī par mājaslapu lietotāju paradumiem.

Latvijā

Latvijas Profesionālo apdrošināšanas brokeru asociācija (LPABA) piekrīt likuma grozījumiem par Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas (OCTA) polises nepieciešamības izbeigšanu, ja transporta līdzeklis uz laiku ir pārtraucis reģistrāciju valsts vai pašvaldību transportlīdzekļu reģistrā, taču iebilst pret transportlīdzekļa numura zīmju nodošanas prasību.

Svarīgākais