Aicina sakopt Piejūras dabas parku Bolderājā

"Zaļā josta" un "Veolia Vides Serviss" aicina visus brīvprātīgos - ģimenes, skolēnus, uzņēmumu kolektīvus un domubiedru grupas - šodien apvienoties kopīgā vides sakopšanas talkā, lai strādātu Piejūras dabas parka teritorijā Bolderājā.

Talkas laikā tiks sakopts Piejūras dabas parks - dabas takas, kāpu zonu un pludmali, kā arī veiksim atjaunošanas darbus - uzstādīsim jaunas atkritumu urnas, atjaunosim informatīvās izkārtnes, atjaunosim soliņus un informatīvās norādes.

Bolderājas Piejūras dabas parks - tā ir plaši apmeklēta gan ziemā, gan vasarā, turp dodas atpūsties ģimenes ar bērniem gan no tuvākās apkārtnes, gan no visas Rīgas, jo šai vietai ir ierīkota ērta sabiedriskā transporta satiksme un vasaras sezonā īpaši iecienīta ir pludmale un kāpu zona. Šādās plaši apmeklētās vietās kopā ar cilvēku plūsmām diemžēl ienāk arī ievērojams daudzums atkritumu. Turklāt dabas parkā ligzdo vairākas reti sastopamas putnu sugas un aug reti un pat aizsargājami augi. Ir svarīgi mums visiem kopīgiem spēkiem nepieļaut, ka cilvēku nevīžīgas rīcības dēļ cieš daba, dzīvnieki un augi.

Latvijā

Pēc tam, kad 26.augustā vairāki desmiti scientoloģijas piekritēju pieņēma lēmumu par draudzes dibināšanu, ir iesniegts pieteikums par draudzes "Scientology" reģistrāciju Reliģisko organizāciju un to iestāžu reģistrā, aģentūru LETA informēja draudzes pārstāve Inga Cironka.

Svarīgākais