Cilvēki sašutusi: Nevaldāms suns bez saites Vecāķos apdraud apkārtējos

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

Ne reizi vien sociālajos tīklos ievietotas diskusijas par to, ka suņu saimniekiem jāievēro, ka mīlulis pastaigas laikā vienmēr būtu jāved pavadā. Diemžēl, kāda aculiecienes ievietots stāsts sociālajā tīklā facebook liecina, ka cilvēki joprojām neapzinās, ka bez pavadas vestie mīluļi var radīt draudus apkārtējiem.

Kāda sieviete sociālajā tīklā facebook pastāstījusi par notikumiem, kas otrdienas vakarā risinājušies Vecāķu pludmalē. Tur kāds pāris devies pastaigā. Kopā ar viņiem bijis arī vācu aitu sugas suns, kas uzvedies nevaldāmi un pludmalē bijis bez saites.

Attēlam ir ilustratīva nozīme / Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

Kādā brīdī augumā lielais suns 15 metrus augstā priedē uzdzinis kaķi. Suņa īpašnieki, iespējams, par notikušo nav bijuši pārstiegti, vien pāris mminūtes fotografējuši notikušo. Kā informē aculieciniece, tad kokā uzdzītais kaķis pēc pāra un suņa aiziešanas nokritis no priedes un salauzis kāju.

Cilvēki komentāros pie publicētā ieraksta kārtējo reizi arī uzsvēruši, ka cilvēkiem ir jāuzņemas atbildība par saviem mīluļiem. Turklāt nedrīsktētu būt situācijas, kad citu beatbildības dēļ cieš apkārtējie.