Sieviete pametusi vīru - varmāku; nepieciešama palīdzība

© f64

Sociālajā medijā Facebook grupā "Palīdzēsim viens otram" ir ievietots palīdzības lūgums saistībā ar kādu sievieti, kura ir spērusi drosmīgu soli un pametusi vardarbīgu vīru.

Tiek rakstīts:

Pēc palīdzības pie mums vērsusies sieviete, kura pēc grūta dzīves posma mēģina sākt jaunu dzīvi prom no vīra - varmākas. Kamēr tiek gatavoti dokumenti tuvošanās aizlieguma noteikšanai, sieviete ir palikusi bez jebkādiem iztikas līdzekļiem un arī savām mantām - nav ne apģērba, ne higiēnas lietu. Šobrīd notiek rehabilitācija un kritiskā veselības stāvokļa uzlabošana, tāpēc nepieciešams līdzcilvēku atbalsts līdz sieviete varēs atsākt darba gaitas.
Lūdzam ziedot sievietes atbalstam ar norādi - vardarbībā cietušajai sievietei:
Konta rekvizīti:
"Palīdzēsim viens otram"
reģ.nr - 40008260372
AS Swedbank
LV06HABA0551043090995
PayPal:
palidzesim.viens.otram@gmail.com

Latvijā

Pirms divām nedēļām, 7. septembrī, Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokrita Krievijas bezpilota lidaparāts ar 50 kilogramu sprāgstvielu lādiņu. Par šo incidentu Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) paziņoja tikai svētdienas pievakarē. Pirmdienā tika sarīkota preses konference, kurā atbildīgās amat/militārpersonas centās paskaidrot, kas noticis un kāpēc šis drons nav ticis notriekts. Sabiedrības vērtējums par šo skaidrojumu – nepārliecinoši.

Svarīgākais