No Briseles uz Rīgu piedāvā nokļūt par 70 līdz 350 latiem

Saistībā ar Islandes vulkāna izvirdumiem un slēgto gaisa satiksmi aktivizējies to cilvēku skaits, kas Latvijā piedāvā iespēju ar privāto transportu nokļūt arī no Briseles uz Rīgu.

Summas par braucienu līdz Rīgai svārstās no 100 līdz 500 eiro (70-350 lati) no cilvēka. Arī Latvijas tūrisma firmas organizē speciālus autobusus no vairākām Eiropas valstīm.

Atkarībā no ceļošanas laika, ir iespējams, piemēram, šovakar nokļūt Rīgā par 90 latiem, bet, ja cilvēks var gaidīt un uz Latviju doties vēlāk, nokļūšana Rīgā var izmaksāt lētāk. Par cenu ir iespēja "kaulēties", - jo vairāk cilvēku apvienojas, jo vairāk iespēju cenu nolaist zemāk.

Kā informē starptautiskajā dzelzceļa stacijā Briselē, visas biļetes uz Rīgai tuvākajām pilsētām ir pārdotas jau vairākām dienām uz priekšu, savukārt biļetes uz tuvāko autobusu iespējams iegādāties tikai, sākot no ceturtdienas, 22.aprīļa.

Piemēram, kādai rīdziniecei Aijai biļetes lidojumam uz Rīgu bija iegādātas uz svētdienas, 18.aprīļa, rītu, taču atcelto lidojumu dēļ tuvākais laiks, uz kuru zemo cenu lidsabiedrība "Ryanair" piedāvā pārreģistrēt biļeti ir 29.aprīlis. Savukārt lidsabiedrības mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka biļetes uz Rīgu iespējams iegādāties arī uz otrdienu, 20.aprīli.

Svarīgākais