SWH pārmaiņu priekšvakarā

© Raitis Plauks F64

Maijā radio SWH piedzīvos krasas pārmaiņas. Jau ilgāku laiku aizkulisēs mēļo, ka frekvencē 105,2 drīzumā vairs nebūs dzirdami vairāki vadošie dīdžeji, kas līdz šim lielā mērā bijuši radio zīmols.

Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics par izmaiņām uzņēmumā runā izvairīgi, šos procesus salīdzinot ar hokeju. "Kamēr notiek playoff izcīņa, treneris nerunā par nākamo sezonu. Pagaidām visi ir ēterā, un, ja vēlaties būt pirmie, kas uzzina jaunumus, jums to pavēstīs frekvencē 105,2," saka J. Šipkēvics.

Pagaidām zināms, ka SWH kolektīvam pievienosies dziedātājs Intars Busulis, kura balss ēterā varētu skanēt no 5. maija. "Šis man ir jauns pakāpiens, un ar prieku pieņēmu izaicinājumu. Par konkrētu raidlaiku un raidījuma saturu stāstīt nevaru, taču, visticamāk, ēterā būšu katru dienu," saka dziedātājs. Viņš norāda, ka J. Šipkēvics ir informēts par dažādiem koncertiem un ārzemju braucieniem, kas saistīti ar I. Busuļa solo karjeru, un pret šīm lietām izturas saprotoši.

Zināms, ka SWH ierindā arī turpmāk būs Ufo un Fredis, kuri jau vairāk nekā desmit gadus vada raidījumu BB brokastis, taču par citiem dīdžejiem skaidrība tiks viesta tuvāko nedēļu laikā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.