"Triana Park" sāk cīņu "Eirovīzijā": Bukmeikeri sola iekļūšanu finālā

© SCANPIX

Jau šovakar uz "Eirovīzijas" lielās skatuves kāps latviešu grupa "Triana Park". Bukmeikeri uzskata, ka pastāv 65% iespējamība, ka Latvijas pārstāvji varēs cīnīties par uzvaru “Eirovīzijas” finālā, savukārt izredzes gūt uzvaru dziesmu konkursa finālā tiek vērtētas mazliet pieticīgāk.

SCANPIX

Grupa “Triana Park” ar dziesmu “Line” ir ieguvusi lielu atbalstītāju pulku ne tikai Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Šobrīd grupas Eirovīzijas dziesmas videoklips ir sasniedzis vairāk nekā 230 000 skatījumu vietnē YouTube, iegūstot atbalstītājus arī ārpus Latvijas robežām. Latvijas pārstāvjos jūtams cīņas spars - „Supernovas” vizītkartes intervijā, grupas soliste Agnese Rakovska tika teikusi: „Ir jādara vienkārši tas, kas ir jādara! Un es zinu, kas ir jādara!”

Piepildoties prognozēm, Latvijas pārstāvji savu izpildījumu varēs demonstrēt uz lielās fināla skatuves. Bukmeikeri uz izredzēm uzvarēt raugās mazliet pieticīgāk, tomēr norāda, ka “Triana Park” ir pārdomāts priekšnesums un skanīga dziesma, kas finālā varētu sagādāt kādu no augstākajām vietām.

Svarīgākais