Ventspilī viesosies Krievijas vēstnieks Vešņakovs

Sestdien Ventspilī vienas dienas vizītē ieradīsies Krievijas Ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs un Ģenerālais konsuls Liepājā Juris Koteļņikovs.

Plkst. 12.00 V. E. Krievijas vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs un pavadošā delegācija Ventspils pilsētas domes telpās tiksies ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieku sadarbības jautājumos Gunti Blumbergu. Tikšanās noslēgumā paredzēts arī preses brīfings, kurā žurnālistiem būs iespēja uzdot jautājumus.

Vizītes ietvaros viesis apmeklēs arī jauno Pārventas bibliotēku un Ventspils 3.vidusskolu, kur godinās Lielā Tēvijas kara veterānus, pasniedzot īpašas jubilejas medaļas par godu 65.gadadienai kopš Uzvaras dienas. Medaļas sarūpējusi Krievijas vēstniecība Latvijā un līdz 9.maijam svinīgu to pasniegšanas pasākumus rīko visā Latvijā.

Latvijā

Ekonomikas ministrija (EK) saskaņošanai virzījusi rīkojuma projektu, kas paredz piešķirt 81 248 eiro Patērētāju tiesību aizsardzības centram (PTAC) par tūrisma operatora SIA "Fisom" ceļotāju repatriāciju, liecina informācija Tiesību aktu portālā.

Svarīgākais