Islandes vulkāna dēļ Latvijā kavēta pasta piegāde

Latvijas Pasts informē, ka šajās dienās gaidāmi starptautisko sūtījumu piegādes kavējumi dēļ vulkāna izvirduma pelnu mākoņa radītajiem gaisa satiksmes traucējumiem.

Līdz ar Latvijas gaisa telpas slēgšanu, starptautiskā pasta sūtījumu piegāde ir aizkavēta. 15. aprīļa pēcpusdienā un 16. aprīlī Latvijas Pastā nodotie starptautiskie pasta sūtījumi var tikt izsūtīti tikai pēc gaisa satiksmes atjaunošanas. Tāpat Latvijas Pasts nav saņēmis starptautisko pasta sūtījumu kravas piegādei Latvijā no citiem pasta operatoriem.

Latvijas Pasts aicina klientus būt saprotošiem un brīdina, ka prognozējamas starptautiskā izejošā un ienākoša pasta piegādes nobīdes.

Latvijas Pasts atvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām un, atjaunojoties gaisa satiksmei, darīs visu, lai iespējami īsākā laikā atjaunotu regulāru pasta piegādi.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais