Latvijas teritorijas tuvumā manītas Krievijas zemūdenes

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Nacionālie bruņotie spēki informē par konstatētām Krievijas zemūdenēm un to atbalsta kuģi netālu no Latvijas teritoriālajiem jūras ūdeņiem.

Latvijas ekslūzīvajā ekonomiskajā zonā 5,5 jūras jūdzes no teritorialajiem ūdeņiem Latvijas jūras bruņtie spēki svētdien identificēja divas Krievijas bruņoto spēku "Kilo" klases zemūdenes.

Tāpat svētdien 20 jūras jūdzes no Latvijas teritoriālajiem ūdeņiem manīts Krievijas "Kashtan" klases zemūdenes atbalsta kuģis SS-750.

Latvijā

Rīga kļūst arvien pieblīvētāka ar melnīgsnējiem vīriņiem, kuri, uz muguras uzlikuši zaļu kasti, uz kuras rakstīts “Wolt”, izvadā ēdienus. Tas ir tā dēvētais platformu darbs – salīdzinoši jauns veids, lai sniegtu konkrētus pakalpojumus par samaksu. Digitālo platformu ekonomika strauji aug. Kovidpandēmijas laikā platformu darbs strauji kļuva populārs, daļēji pateicoties ēdiena un pārtikas preču piegāžu pieaugumam. Dažkārt to dēvē arī par “gadījumdarbu ekonomiku”. Bet šajā galvenokārt ar migrantiem saistītajā perspektīvā ir daudz problēmu.

Svarīgākais