Mācību Ādažu poligonā dēļ notiks militāro transporta līdzekļu kustība pa Tallinas šoseju

Saistībā ar plānotajām Igaunijas Aizsardzības spēku vienību mācībām Ādažu poligonā šodien un 20.aprīlī notiks militāro transporta līdzekļu kustība pa autoceļu A1 jeb Tallinas šoseju.

Lai veiktu mācību uzdevumu izpildi, šodien aptuveni plkst.12 transporta līdzekļu kolonna sāks kustību no Ainažu robežkontroles punkta un pa autoceļu A1 dosies uz Ādažu poligonu. Savukārt 20.aprīlī aptuveni plkst.9 kolonna no Ādažu poligona pa autoceļu A1 dosies atpakaļ uz Ainažu robežkontroles punktu, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļā.

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) atvainojas par sagādātajām neērtībām, lūdz ar izpratni izturēties pret iespējamiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem, kā arī ievērot ceļu satiksmes noteikumus un Militārās policijas satiksmes regulētāju norādījumus.

Saistībā ar plānotajām Igaunijas Aizsardzības spēku vienību mācībām Ādažu poligonā NBS arī atgādina, ka ir aizliegts ieiet un iebraukt poligona teritorijā bez saskaņošanas ar tā administrāciju.

Bez saskaņošanas atļauts pārvietoties tikai pa koplietošanas ceļiem, kuri norādīti kartē uz informatīvajiem stendiem.

NBS atvainojas par sagādātājām neērtībām, kas var īslaicīgi rasties sakarā ar to, ka dažas kaujas šaušanas nodarbības notiks arī agrā rīta un vēlā vakara stundā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.