SENSĀCIJA LATVIJĀ: Eksperiments ar rīsiem atklāj pārsteidzošus faktus

© facebok.com/ Zane Inka

Kāda Latvijas iedzīvotāja sociālajā tīklā facebook dalījusies ar savu stāstu par mēnesi ilgu eksperimentu, kas atklājis pārsteidzošus faktus.

Eksperimenta veicēja raksta: "Ir pagājis mēnesis kopš divās burciņās ieliku vienādu daudzumu vārītus rīsus. Uz vienas uzrakstīju "es Tevi ienīstu", uz otras- "es Tevi mīlu" un citus jaukus vārdiņus. Katru dienu garām ejot vienu reizi nolasīju šo tekstu, protams, pieliekot sajūtas. Te nu ir rezultāts."

Kā liecina publicētais attēls, tad vienā no burciņām rīsi savu stāvokli praktiski nav mainījuši, savukārt otrā tiem virsū izveidojies pelējumus.

Ar veiktā pētījuma rezultātiem sociālajā tīklā facebook dalījušies jau vairāk nekā 1000 cilvēki. Tiesa, ne visi piekrīt, ka šis eksperiments patiesi devis noderīgus rezultātus, tomēr liela daļa komentētaju arī uzsver, cik noderīgs un vērtīgs tas bijis.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais